LEXUS RELAX 

10 års garanti*

FØL PÅ TRYGGHETEN ÅR ETTER ÅR

Lexus Relax er et vitnesbyrd om hvor trygge vi er på kvaliteten til bilene våre. Etter at fabrikkgarantien utløper, kan du fortsatt slappe av vel vitende om at du får 12 måneders ekstra garanti når du tar servicen hos oss. Slik kan du være sikker på at bilen din er i trygge hender - med eksperter som kun bruker originaldeler. Slik holder vi din Lexus 100% Lexus.

BELØNNER LOJALITET

For oss i Lexus er målsetningen å skape den best tenkelige kundeopplevelsen, og dette strekker seg også til vedlikeholdet av bilen din. Så når du velger å ta servicen hos Lexus, belønner vi lojaliteten din. Så snart det er tid for service, er alt du trenger å gjøre å ta den hos oss, så vil din Lexus Relax-garanti bli fornyet frem til neste service skal gjennomføres. Dette gjelder for biler som er inntil 10 år eller har gått inntil 200 000 km (det som kommer først)

KJØR UTEN EN BEKYMRING

Alle Lexus modeller som oppfyller betingelsene får automatisk et år Lexus Relax garanti når service utføres hos oss.

Betingelser:

  • Bilen må være mer enn 4 år gammel.
  • Den gjenværende fabrikkgarantien må være mindre enn 1 år eller mindre enn 15 000km.
  • Bilen er mindre enn 10 år gammel og har gått mindre enn 200 000km.

GARANTIENS VARIGHET

Med Lexus Relax er den ekstra garantien gyldig fra datoen du tar servicen og frem til neste planlagte service, vanligvis 12 måneder eller 15 000 km - det som kommer først. For mer informasjon, spør din forhandler eller sjekk brukerhåndboken for anbefalte service-intervaller.